بهترین برند های هدست در بازار
زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه
برای گیمرها، چه گیمرهای کامپیوتر، چه کنسولهای بازی، هیچ سیستم صوتی یا اسپیکری نمیتواند جای هدست را بگیرد. اگر میخواهید در بازی موردعلاقهتان غرق شوید، چارهای جز استفاده از هدستهای گیمینگ ندارید.
مثل همهی لوازم مخصوص بازی، هدستهای گیمینگ هم قیمت زیادی دارند. طبیعتا همهی ما دوست داریم که یکی از مدلهای چندین میلیون تومانی ریزر، استیل سریز، هایپر ایکس یا سونی را داشته باشیم؛ ولی خرید چنین هدستهای لوکسی برای اکثرمان امکانپذیر نیست. در مورد هدست گیمینگ هم مثل سایر گجتها، انتخابهای زیادی در بازار وجود دارد. تنوع هدستها در بازار از گوشی موبایل یا لپتاپ هم بیشتر است؛ چراکه شرکتهای بینامونشان چینی هم مدلهای زیادی را وارد بازار کردهاند که با ظاهر جذاب و LED-های رنگارنگ، کاربران را گول میزنند و به سمت خود میکشند.
همانطور که در ابتدا هم گفتیم، هدست گیمینگ جزو آن دسته محصولاتی است که حداقل دو-سه سال از آن استفاده میکنیم؛ بنابراین چه بهتر که مدلی باکیفیت را، چه از نظر کیفیت ساخت، چه از نظر کیفیت صدا تهیه کنیم. در ادامه، بهترین هدست های گیمینگ موجود در بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.
رپو مدل VH310
رپو که در ساخت لوازم جانبی اقتصادی کامپیوتر، نامی برای خود دستوپا کرده است، کیفیت خوبی را به همراه قیمتی مناسب در اکثر محصولاتش لحاظ میکند. هدست رپو مدل VH310 با صدای فراگیر ۷٫۱ کانالهی مجازی، نورپردازی RGB، دکمهای برای کاهش یا افزایش حجم صدا، بدنهای نسبتاً مقاوم و البته سبک بههمراه میکروفون جمعشونده از حداقل ویژگیهای یگ هدست گیمیگ خوب بهره میبرد. سربند این هدست فلزی است؛ اما روکش پلاستیکی نرمی روی آن کشیده شده که اذیتی برای کاربر ندارد؛ ضمناً هدست VH310 از اتصال سیمی با رابط USB بهره میبرد.
ریزر مدل BlackShark V2 X
هدست گیمینگ ریزر مدل BlackShark V2 X از کیفیت فوقالعاده و امکانات متنوعی بهره میبرد. پشتیبانی از صدای فراگیر ۷٫۱ کاناله، دکمهی تنظیم حجم صدا، درایور ۵۰ میلیمتری تیتانیومی، وزن سبک با حدود ۲۴۰ گرم، قسمت گوشی با طراحی چرمی و میکروفون نویز کنسلینگ از امکانات بسیار خوب هدست گیمینگ ریزر هستند؛ ضمناً رابط بلک شارک V2 X از نوع ۳٫۵ میلیمتری است.
هایپر ایکس Cloud Alpha
بدنهی خوشساخت و تمام فلزی کلاد آلفا به شما اطمینان میدهد که بتوانید سالها از آن استفاده کنید و همیشه هم همراهتان داشته باشید. مثل کلاد استینگر، کلاد آلفا هم سَریهایی با بالشتک چرمی و بینهایت نرم دارد تا بتوانید ساعتها بدون خستگی از هدست استفاده کنید. با اینکه هدفون کلاد آلفا امکان تولید صدای فراگیر ۷٫۱ کاناله را ندارد، ولی صدای ۲٫۱ کاناله را با بیس زیادی تولید میکند تا بتوانید همه شلیکهای بازی را با تمام وجود احساس کنید.
ریزر مدل Barracuda X
هدست گیمینگ ریزر مدل Barracuda X، با امکان اتصال بیسیم و سیمی با جک ۳٫۵ میلیمتری هدفون، صدای فراگیر ۷٫۱ کاناله، میکروفون جداشونده با قابلیت حذف نویز، درایورهای ۴۰ میلیمتری و کیفیت ساخت بسیار خوب، ارزش خرید بسیار بالایی در بین هم رده های خود دارد.
استیل سریز Arctis 7P/7X
اگر بخواهیم بحث قیمت را کنار بگذاریم، سری Arctis 7 از شرکت استیل سریز را میتوانیم بهترین هدست گیمینگ موجود در بازار ایران بدانیم. دو مدل آرکتیس 7P و آرکتیس 7X بهطور اختصاصی برای کنسولهای پلی استیشن و ایکس باکس طراحی شدهاند؛ ولی بدین معنی نیست که نمیتوانید از آنها برای کامپیوتر هم استفاده کنید. هر دو مدل بیسیم هستند و صدایی عالی را در اختیارتان قرار میدهند. در هر دو مدل از بالشتکهای نرم با طراحی ارگونومیک استفاده شده است تا بتوانید ساعتها بازی کنید، بدون اینکه گوشهایتان درد بگیرد یا عرق کند.
هدفونهای سری آرکتیس ۷ بهقدری ارگونومیک، راحت و سبک هستند که هنگام بازی، وجود آنها را روی سرتان فراموش میکنید. به لطف بهرهگیری از دانگل USB-C و همچنین تبدیل USB-A، میتوانید هدستها را به هر دستگاهی حتی گوشی اندرویدی خود متصل کنید. به همهی اینها، شارژدهی ۲۴ ساعته و امکان تولید صدای بینهایت باکیفیت و ۳۶۰ درجهی فراگیر را هم اضافه کنید.